Kurs v24-27. Tisdagar eller torsdagar kl 19-20:30ca. Samling: Vid Bovieran Sävedalen, där motionsspåret börjar.

De två passen varje vecka kommer vara samma och du kan välja mellan att vara med vid en eller båda grupperna. Max 8 personer/grupp.

Pris: 400kr för en dag, 600 för båda.

En kombination av mycket rörlighet, mindfullness, andningsövningar, lite styrka och lite kondition.

Vi kommer röra oss bort från stigen och den platta marken och in i skogen. Jag rekommenderar kläder du kan röra dig i och som tål att bli smutsiga. En del av träningen kommer ske barfota (om du vill) och det kan vara bra att ha en liten ryggsäck att bära skorna i. Vill du ta ett dopp i Blacktjärn efter passet så ta med badkläder!

Anmälan/frågor: Mail rorelseenergi@gmail.com eller sms 0733-199100.
Betalning: När ni anmält er så skickar jag ett bekräftelsemail. Då vet du att det finns plats. Ibland kan det dröja lite innan detta mail kommer. När du fått bekräftelsemailet så betalar du in till swish 123 095 1004 snarast möjligt, ange namn, mailadress och kurs. När jag har pengarna på kontot är du helt anmäld!
Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej om det är närmare än 14 dagar innan kursstart. 15- 30 dagar innan återbetalas 50% av avgiften. Du får naturligtvis kvitto och glöm inte att använda ditt friskvårdsbidrag om du har sådant!

Fästingar och corona: All träning sker på egen risk, du känner själv dina begränsningar och tar hand om dig. Fästingar finns det gott om och jag rekommenderar noggrann fästingkontroll efter varje pass. Är man det minsta sjuk stannar man naturligtvis hemma och vi håller avstånd till varandra.