Vill du ha massage hemma hos dig i Sävedalen?

Jag erbjuder svensk klassisk massage och behandling av triggerpunkter (muskelknutor) och som tillägg kan du boka en hållningsanalys och få styrke- och rörlighetsövningar för att kunna arbeta med ditt problem hemma.

Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massören upp spänningar i kroppen och ger en skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta. Du blir lugnare, rörligare och smidigare i kroppen. Du får även ett ökat välbefinnande genom en positiv påverkan på kroppens ”må bra-hormoner”.

Triggerpunkter, också kallat muskelknutor, är en form av spänningar i musklerna som kan komma plötsligt eller smygande. Orsaken till uppkomsten kan vara t.ex. hållningsfel, ensidiga rörelser och felaktiga lyft. Symtomen vid en muskelknuta kan vara ömhet och värk i muskeln men många triggerpunkter ger smärta i andra delar av kroppen, det vill säga att de ”triggar” smärta. Exempelvis kan triggerpunkter i nackens muskler ge huvudvärk, triggerpunkter i sätesmusklerna ger ischiasliknande smärta (värk i benet) och triggerpunkt i skulderbladets muskler ge smärta ut i armen.

Jag är utbildad I Svensk klassisk massage  och triggerpunkter från Friskvårdsgruppen.
På Göteborgs massageskola gick jag utbildningen Massage terapeut.
Jag har flera års erfarenhet av massage från mitt arbete på Citygym.

För närvarande har jag ingen egen lokal men kan besöka ditt hem eller din arbetsplats i Partille/Göteborg.

Prislista

Kontakta mig för mer information!

 

Kan varmt rekommendera Maria som massör. Hon har hjälpt mig många gånger när mina leder och muskler har varit stela och ömma. Efter ett par behandlingar känner jag ingen smärta längre och det är guld värt i vardagen. Jag har en reumatisk sjukdom och är van att få massage sedan många år. Maria erbjuder sig ju dessutom att komma hem till dig med sin massagebänk. Ylva, Sjuksköterska

 

Share